Gratis & korting
Gratis nieuwsbrief
Doe mee & win
Aanbiedingen
Spelletjes & Fun

Gratis RSS feeds
Gratis spullen rss feed
Internet aanbiedingen rss feed

Gratis geld geven aan goede doelen

Goede doelen steunen zonder zelf te doneren? Dat kan! Hieronder staan links naar sites waarop het mogelijk is om door slechts op een knop te klikken ervoor te zorgen dat er geld gedoneerd wordt aan 1 of meerdere goede doelen. Dus, waar wacht je nog op? Bezoek deze sites elke dag en klik om gratis geld te geven!

Gratis doneren door te klikken

 • Geef Gratis
  Geef gratis geld aan goede doelen door middel van 1 klik!
 • Regenwouden
  Elke seconde verdwijnt er meer dan een are bos. Klik op de button om mee te helpen het regenwoud te behouden.
 • Stop borstkanker
  Iedere 24 seconden krijgt er een vrouw te horen dat ze borstkanker heeft. Klik op de button om mee te helpen aan de bestrijding van borstkanker.
 • The Hunger site
  Klik op een button en geef hiermee gratis voedsel aan mensen die het nodig hebben.
 • Voedselhulp
  Klik elke dag op de button, de sponsors van Voedselhulp financiëren dan een gratis maaltijd.
 • Straatkind
  Een klik op de Gratis Gift button levert €0,10 op voor de opvang van straatkinderen.
 • Click2Care.org
  Elke keer wanneer jij op de click2care button klikt, doneer je gratis een bedrag aan het goede doel. Elke dag even doen dus!
 • Bonisa.nl
  Met een klik doneer je 25 cent voor bijbels in China. Een bijbel kost 3,50. Je kunt maximaal 1x per dag klikken.

Weet je meer sites waar je gratis geld kunt doneren of klopt er iets niet meer in de lijst? Stuur dan een e-mail aan info@gratis-gids.nl.

Meer goede doelen

Hieronder staan nog meer goede doelen. Deze zijn niet gratis, maar we willen ze toch graag onder je aandacht brengen. Bovendien krijg je bij de meeste goede doelen een leuke gratis attentie. En wist je trouwens dat giften aan goede doelen vaak wel aftrekbaar zijn van de belasting?

Greenpeace
Voor Greenpeace is geen zee te diep. Wij zetten alles op het spel voor een beter milieu. Met spetterende acties. Maar ook via wetenschappelijk onderzoek en overleg. Help mee de zeeën, oerbossen en het klimaat te beschermen. Steun Greenpeace!
Terre des Hommes

Terre des Hommes is op zoek naar donateurs met ‘Hart voor kinderen en oog voor resultaat’. Help ons de Shapla in de vaart te houden en meer hulpprojecten voor kinderen mogelijk te maken.

Gratis: boekje 'Shepla' en maandblad 'Terre Magazine'

Memisa

Word nu donateur en help Memisa de gezondheid in ontwikkelingslanden verbeteren! Geef de mensen daar een kans om gezond oud te worden! Als u nu maanddonateur wordt ontvangt u een gratis cd-single van de Poema's! Tevens krijgen alle leden eens per kwartaal het donateursblad 'Together'.

Gratis: cd-single De Poema's + kwartaalblad 'Together'

Novib

Miljoenen mensen ter wereld krijgen nog steeds niet waar ze recht op hebben. In tal van landen vechten mensen voor deze rechten. En wij vechten met hen mee. Door lokale ontwikkelingsprojecten te steunen. Door het beleid van nationale en internationale overheden en organisaties te beïnvloeden. En door campagne te voeren in eigen land. Deze aanpak stelt mensen in ontwikkelingslanden in staat op eigen benen te staan en is gericht op duurzaam resultaat.

Gratis: donateursblad Novib Magazine

VluchtelingenWerk Nederland
Help vluchtelingen in Nederland. Jouw steun is onmisbaar.
Brandwondenstichting

Vooral jonge mensen lopen brandwonden op. Door ontsierende littekens zijn ze voor het leven getekend. Pijnlijke reacties uit hun omgeving herinnert ze dagelijks aan het ongeluk. De Nederlandse Brandwonden Stichting zet zich in voor deze brandwondenslachtoffers. Onderzoek, voorlichting en nazorg aan mensen met brandwonden, maar ook preventie, zijn de ingrediënten van onze dagelijkse strijd tegen littekens. Daarbij hebben wij uw steun hard nodig.

Gratis: blusdeken

Vrienden van de Olifant
Vrienden van de Olifant is een natuurbeschermingsorganisatie, die een bijdrage levert aan de bescherming van olifanten. Wij steunen beschermingsprojecten in Azië en Afrika en geven informatie over olifanten. Het voortbestaan van de olifanten is nog steeds in gevaar.
CliniClowns

De lach van een ziek kind is uw steun meer dan waard. U kunt CliniClowns Nederland al steunen vanaf €2,50 per maand! CliniClowns Nederland biedt een moment van gezonde afleiding aan zoveel mogelijk kinderen die het moeilijk hebben door ziekte, trauma of handicap.

Gratis: welkomstpakket (met o.a. het Rode Neuzen Magazine en een CliniClowns sticker)

cliniclowns
Dierenbescherming

De Dierenbescherming redt dieren in nood, vangt ze op en geeft ze perspectief. Zo vinden jaarlijks al zo'n 80.000 dakloze huisdieren een nieuwe baas via het asiel. Maar wij doen méér dan dat. We komen ook op voor varkens, kippen, koeien en andere landbouwdieren, voor dieren in het wild en voor proefdieren.

Gratis: exclusieve sleutelhanger en een set leuke kaarten

dierenbescherming
Aids Fonds
Help het Aids Fonds werken aan een wereld zonder aids. We zijn sterk afhankelijk van giften van particulieren en bedrijven. Daarom doen we ook een beroep op u. Wordt nu donateur en geef mensen die met hiv en aids te maken hebben hoop op een toekomst. aids fonds
KiKa (Kinderkanker)
Vanaf €5- per maand - meer mag natuurlijk altijd - bent u donateur van Stichting KiKa. U levert dan een belangrijke bijdrage aan het versneld overwinnen van kinderkanker. kika
Wereld Natuur Fonds (WNF)

Met uw steun komen we op voor de bescherming van bedreigde dieren en de gebieden waarin zij leven. Alleen samen met onze donateurs kunnen we een vuist maken voor de natuur. Ook úw steun kunnen we niet missen. Word nu donateur en ontvang: een GRATIS pluchen sleutelhanger, het donateurs handboek en 4 keer per jaar het magazine 'Panda'.

Gratis: DVD + donateurshandboek + maandblad 'Panda'

S.O.S. Kinderdorpen
Voor minimaal 5 euro per maand wordt je al huisvriend van de kinderen uit het Ethiopische SOS-dorp Addis Abeba. Je draagt zo bij in de dagelijkse kosten van een gezin uit het SOS-Kinderdorp, met als resultaat: kinderen die weer kunnen lachen. soskinderdorpen online doneren
Unicef

Unicef is de kinderrechtenorganisatie van de Verenigde Naties en helpt kinderen in 158 landen. Unicef zorgt samen met lokale hulporganisaties en overheden voor bijvoorbeeld schoon drinkwater, goede voeding, gezondheidszorg, bescherming en onderwijs. Unicef hanteert het Verdrag voor de Rechten van het Kind als leidraad bij alle hulpprojecten.

Gratis: welkomstpakket

unicef
Homeless Child
Homeless Child is een charitatieve instelling die zich actief inzet om fondsen te werven voor projecten in ontwikkelingsgebieden ten behoeve van straatkinderen. Dit betekent dus dat HC in beginsel niet zelf initiatieven neemt om projecten op te zetten, maar zich aansluit bij lokale activiteiten en projecten die zich reeds bewezen hebben in hun effectiviteit. unicef
Nationaal Revalidatie Fonds

Susanne moet zes weken in een revalidatiecentrum blijven. Met een beeldtelefoonzuil wordt het verblijf van Susanne een stuk plezieriger! Dankzij steun van het Nationaal Revalidatie Fonds zijn al tien revalidatiecentra in Nederland voorzien van een beeldtelefoonzuil. Dat moeten er meer worden!

Gratis: kans op een webcam

nationaal revalidatie fonds
Andere gidsen
Gratis nieuwsbrief

De nieuwste gratis dingen, prijsvragen, voordeeltjes en meer in je mailbox?