Gratis & korting
Gratis nieuwsbrief
Doe mee & win
Aanbiedingen
Spelletjes & Fun

Gratis RSS feeds
Gratis spullen rss feed
Internet aanbiedingen rss feed

Gratis diensten

Hieronder staan een aantal links naar gratis diensten op het Internet.

Gratis prijzen vergelijken Vergelijken.nl is een geheel gratis en onafhankelijke site waarop je prijzen van allerlei produkten kunt vergelijken. Echt de moeite waard om even een kijkje te nemen dus!
Teletekst overzicht Erg handig gratis overzicht van online teletekst diensten. Kijk hier als er iets belangrijks is gebeurd, dan ben je meteen weer op de hoogte!
Gratis sms Ze worden steeds schaarser, de sites waar je gratis smsjes kunt versturen. Wij hebben een handig overzicht voor je van plekken waar je nog wel gratis sms'en kunt.
Gratis e-mail Waarschijnlijk heb je een e-mailadres dat je vrij wilt houden van spam en allerlei andere rotzooi maar wil je tegelijkertijd wel 's wat leuke nieuwsbrieven ontvangen. Een gratis e-mail adres kan in zo'n geval uitkomst bieden. Gratis-Gids.nl zet de beste voor je op een rijtje op de pagina gratis e-mail.
Gratis webspace Op zoek naar gratis webspace voor je eigen homepage? Bij voorkeur met ondersteuning voor dingen als PHP en MySQL? Neem een kijkje bij ons overzicht van gratis webspace providers, misschien zit er wel een geschikte voor je tussen.
Gratis faxen Je kunt vanaf deze pagina gratis faxen! Weer zo'n handige service van Gratis-Gids.nl!
Gratis antwoordnummers Op deze site vind je een hoop (gratis) antwoordnummers en gratis telefoonnummers van bedrijven en instellingen, zodat je zonder postzegels te hoeven plakken of telefoonkosten te hoeven betalen contact met ze op kunt nemen. Handig!
Gratis telefoonnummers Op zoek naar een telefoonnummer? Op deze site kun je de telefoongidsen en bedrijvengidsen van heel Nederland gratis doorzoeken.
Gratis marktplaats Wil je 100% gratis adverteren, ook met dure spullen waarvoor je bij andere marktplaatsen een bedrag moet betalen? Kijk dan 's bij deze gratis marktplaats site.
Gratis encyclopedie Wikipedia is een gemeenschapsproject met als doel in elke taal een complete encyclopedie op het web te creëren. Wikipedia is gratis te gebruiken om informatie te zoeken én om informatie toe te voegen.
Gratis routeplanner De gratis routeplanner van Locatienet, een zeer handige gratis service.

Ken je meer goede gratis diensten of staat er informatie in de tabel die niet (meer) klopt? Stuur dan even een mailtje aan info@gratis-gids.nl.

Andere gidsen
Gratis nieuwsbrief

De nieuwste gratis dingen, prijsvragen, voordeeltjes en meer in je mailbox?